Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foraje puturi apa, foraje geotehnice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Oferta generala foraje alimentare cu apa(puturi apa, fantani), foraje geotehnice, foraje speciale pentru constructii si reabilitare foraje alimentare cu apa vechi.

Prin prezenta va comunicam ca societatea noastra pune la dispozitia celor interesati servicii de foraje de alimentare cu apa cu adancime incepand de la 10 ml pana la 420 ml destinate alimentarii cu apa a tuturor formelor organizate de alimentare cu apa (primarii, societati comerciale de distributie locala de apa, societati comerciale, ferme agricole, ferme zotehnice, asociatii ale crescatorilor de animale) cat si personelor fizice.

Executam si lucrarile de punere in exploatare prin echiparea forajelor cu zona de protectie sanitara, cabina tehnica, instalare solutii de pompare si probe experimentale de punere in functiune. De asemenea executam lucrari de reabilitare prin retubare cu solutii de filtrare performante a forajelor de alimentare cu apa vechi care au probleme in ceea ce priveste calitatea apei pompate (nisipuri si suspensii prafoase). In scurte cuvinte puturile de apa care au probleme si care dau in pompari nisipuri si suspensii prafoase, sunt astupate,sunt blocate sau nefunctionale pot fii reabilitate prin retubare cu o sectiune mai mica realizandu-se prin metode si materiale speciale, o filtrare eficienta putand in continuare functiona in parametrii optimi, aceasta metoda noua, moderna, asigura rezultate de succes de 100% si se adreseaza si funtioneaza foarte bine si in cazul forajelor foarte vechi care sunt tubate prin structura metalica, azbociment si a forajelor tubate pe tuburi din pvc.

Executam in solutie completa sisteme de irigatii alimentate din foraje pe suprafete de pana la 1000 ha si realizam si proiecte in acest sens. Executam foraje de alimentare cu apa pentru adapatul animalelor domestice in pasunile localitatilor si pentru adapatul vanatului in fondurile de vanatoare avand toate atestatele legale. Executam foraje speciale pentru constructii, piloti cu sectiuni cuprinse intre 170 mm-1200 mm. De asemenea realizam proiecte si obtinem prin documentatia intocmita avizele si autorizatiile legale. Acesta oferta este valabila pentru toate formele de relief si toate judetele. Mentionam ca lucram pe proiecte finantate din fonduri europene si pe proiecte finantate din subventii din agricultura fiind atestati legal in acest sens.

In situatia in care doriti a ne contacta pentru informatii sau comenzi va stam la dispozitie la toate punctele de contact indicate in antet.

Cu deosebita consideratie.

ION GONGEA
Administrator
Intreprindere Individuala Gongea N Ion
C.U.I. RO 21003794
NR. O.R.C.: F21/236/2000
Sediu: Comuna Ograda Judetul Ialomita
Website: www.foraje-puturi.eu
Email: iongongea@yahoo.com
Fax: 0243279512
Telefon: 0723218757, 0769260621, 0753346401
Trimite mesaj
Din Gura in Gura